måndag 3 december 2012

Någon skämtar med mig aprillo

-13,3 grader. Minst 25 grader för kallt. Jag tror mig vara född i fel land. Det är nog meningen att jag ska bo i ett land där det är som kallast +15 grader...
...på natten.
Det kan inte vara bra för något eller någon att det är så här kallt. Mitt hjärta blöder för alla som är hemlösa och inte hittar något varmt ställe att sova på. Eller åtminstone ett ställe som ligger i lä och med tak.
6 kommentarer:

 1. Mors,,Ja fy farao för kylan,-20 är väl i värsta laget-4-5 räcker mer än väl..Det är synd om dem som inget hem har..Ha en bra dag.Kram.

  SvaraRadera
 2. Ja,fy...stackars dom.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Stackars dom som är hemlösa nu när det är så kallt.
  Här är -16.
  Fattar inte varför man gör så när man har fibro. Det är säkert en typisk fibrosak.
  Precis man glömmer det man gjort en stund tidigare.
  Vet inte hur många påbörjade handarbeten jag har.
  En gång sov en liten tös här några nätter, vi tvättade hennes kläder, när det var torrt började hon plocka ner. Vad gör jag då går och ska hjälpa henne, då sa hon åt mej fortsätt med det du gjorde.
  Från början när du börja Blogga stod det bara Starling då kom jag in direkt på din sida. Men nu när det står starling memento vivere och jag trycker på det så kommer jag till Bloggersida där det står Profilen är inte tillgänglig.
  Jag går in på gamla kommentarer från dej för att kunna skriva. :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tycker om snö till jul, men helst hade jag velat ha minst 30 grader varmt året om. Min kropp mår inte bra när det är kallt ute utan vill ha värme.

  Haha, jo om man tar i när man spelar badminton så är det ganska så jobbigt, allt blir ju vad man gör det till.
  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Samhället är inte bättre än den som har det sämst....
  Vad kul att du hittade mig igen. Visst kommer jag ihåg dig, alltid roligt när någon "gammal" metrobloggare hör av sig :)

  SvaraRadera
 6. Vi hade nitton grader idag... Fast på plussidan och i skuggan. Det var skönt att grilla på terrassen på eftermiddagen ;-)

  SvaraRadera