fredag 14 december 2012

Är apatisk / fått trist "info" / hur mycket ska jag orka?

Apatisk, håglös, likgiltig, ointresserad, loj, ingen egen vilja, orkar inte bry mig. Allt är noll och ingenting.Har pratat med jobbet som kommer ta upp med F-kassan och läkare att dom tycker jag ska leta nytt jobb eftersom jag varit sjukskriven en längre tid.


Hur mycket ska jag orka? Om jag blir av med jobbet, nä jag hittar inga ord. Nu kommer tårarna igen.


Vem vill anställa mig med min smärta, trötthet, stress, depp, ångest och oro? Jag sa att allt det kommer jag ha även om jag byter jobb. Svaret var att några som fått gå har det blivit bättre för. Och vissa vinner på Lotto svarade jag.


Lite medmänsklig värme hade inte skadat. Men det gjorde deras ord. Det gjorde så ont. Ännu en sak att oroa sig för. Bli av med jobb, hittar inget nytt, kan inte betala räkningar, blir av med hem... Nä jag orkar inte tänka mer. Är alldeles för apatisk för det. Det är som en dimma.


Tack för att ni finns och att ni läser min "dagbok". Kramar till er alla från mig <3<3<3
11 kommentarer:

 1. Va´men herregud, de kan väl inte säga upp dig från jobbet för att du är sjuk!!! Finns det ingen anställningstrygghet kvar längre? Förstår att du blir förtvivlad! kramiz

  SvaraRadera
 2. Godmorgon! Du måste komma till en läkare som kan ta de prover som behövs för att ställa rätt diagnos!!Man kan inte avskeda någon för att den är sjuk.. Kram!

  SvaraRadera
 3. Mors,,Håller tummarna för att det ska fixa sig för dig...Ja dessa korta dagar,,trist,,,men om en vecka vänder det och vi går mot ljusare tider..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Att byta jobb är ju ingen lösning, bättre att ha kvar det som finns, det är ju en trygghet i sig att veta att när man mår bättre så finns det där.
  Hoppas det ordnar sig för dig!
  Här har det kommit ännu mera snö inatt, vit jul helt klart! =)
  Sköt om dig!
  Kramar, Elenor

  SvaraRadera
 5. Förstår det, händer det så måste det bli en enorm förändring i ditt liv, eller så kanske du skulle se det som en chans att få byta jobb, du kanske har möjlighet till omplacering till ett jobb som du klarar av.

  Gällande foto.. Nope, jag har inte gått något fotokurs, jag är självlärd men jag älskar att fota och utvecklas inom det området.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Men så jobbigt...
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 7. sv: Tack snälla. Jo jag tog lite bilder och klistrade ihop, men jag har ju självklart inte målat lucian eller granen haha, önskar dock att jag hade kunnat det^^
  Kram

  SvaraRadera
 8. Men om du har så ont i ryggen borde du kanske ändå försöka träna upp bålstabiliteten, det kan minska dina ryggproblem. Men nu menar jag inte någon hårdträning här utan lätta övningar som en sjukgymnast kan rekommendera till dig. Hur var det nu, gick du till en sjukgymnast?
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Skitsnack- säg INTE upp dig! Är du med i facket? Dom kan inte säga upp dig under pågående sjukskrivning! Jag tror att dom kör en ful... Kramar

  SvaraRadera
 10. Blir så ledsen att du fick ett sådant här besked, jag hoppas verkligen att det löser sig för du ska inte behöva ha sådant här att tänka på också, du har redan tillräckliga problem så som det är.

  sv: Tack snälla du. Nja, för mig känns det inte så mäktigt längre, men det är ju för att jag varit där inne så mycket på jularna nu, men visst är det fint. Älskar att promenera där inne:)
  Kramar

  SvaraRadera
 11. Det låter som om du behöver en stor KRAM !!
  Stå på dig och ge inte upp !!

  SvaraRadera