lördag 29 december 2012

Ändrad sovplan / hemmaspa / det töar ute

Jag ändrade min sovplan från att gå och lägga mig efter 08.00 till att jag skulle vara vaken hela dagen och somna efter Stjärnorna på slottet. Men nu är det mycket svårt att hålla sig vaken. Jag har blundat till flera gånger fast jag sitter framåtlutad. Kanske vaknar till av att pannan slår i tangenterna.

Jag har haft lite lyx idag. Jag har tagit ett längre bad och passat på att läsa i min bok. Sen blev det en hårinpackning. Skönt att vara renskrubbad från topp till tå. Doftar så gott om nya schampot och jag har även en parfym på mig som jag fick i julklapp.

Det här vädret som är nu med regn och blåst är inte snällt mot min kropp. Det värker i den och jag blir tröttare. Men varje droppe jag hör droppa ner från taket betyder att vi är en smällt droppe närmare våren.


Jag sitter här med långkoftan ihop dragen och raggsockor på fötterna. Två lurviga filtar har jag också på mig. Drömmen om en öppen spis väcks till liv igen. Med en fäll framför där man kan ligga och njuta av brasans sprakande och av den underbara värmen.


11 kommentarer:

 1. Kväller,,Denna rebus är nog en aning svårare än de tidigare,,tror jag..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Ja du,,men å andra sidan är det skönt att ha husdjur,bara ibland att goosa med..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Du har haft en lyxig dag idag!Det är inte svårt att dubbaProblemet som vi hade Oliwer och jag var att vi ville stänga av bilden på TV när vi dubbade.Men det gick inte så vi satte ner ljudet istället och såg TV på den andra kanalen.Man kan också koppla en VHS spelare till datorn och kopiera in i hårdisken ,för att sen bränna DVD..Här är det ingen snö kvar!! Kram!

  SvaraRadera
 4. Idag mår jag mycket bättre och ska försöka att sätta lite färg i mitt hår, sen ska jag bada. Jag har ju inte klarat av att göra något med håret under hela december pga det onda i axlarna och armarna...men mildvädret gör min kropp bättre så nu ska jag göra det! Har sovit mycket o är mycket piggare...När stora tröttheten slår till går det dessvärre att somna i vilken ställning som helst så jag hoppas att du inte somnade framåtlutad! Visst är det så att varje töande droppe för oss en bit närmare våren! Dagen har också börjat att bli längre även om vi inte märker det ännu så är vi i alla fall på väg åt rätt håll! Kramiz

  SvaraRadera
 5. Vi har en braskamin. Och det är såååå mysigt att sitta framför den och läsa en bra bok.
  Du får komma hit och prova,innan du skaffar en ;)
  Gott slut och gott Nytt!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Det lät som en riktigt skön dag !
  Att bara ligga i badet och njuta av en bok är vardagslyx som jag unnar mig själv allt för sällan. Igår blev det dock av :)
  Kram och ha en skön dag !!

  SvaraRadera
 7. Den blomman jag hade på bloggen hamna på skärbrädan. Skrev om den på Bloggen idag.
  Visst är det jobbigt när man är så där trött. Jag har aldrig ork att se på tv för då somnar jag. Har såna problem när jag tänker på att jag ska hålla mej vaken till 12-slaget i morron. Får väl sova middag.
  Öppen spis eller vad det nu heter som många har kaminer är mysigt och så blir det så goer värme.
  Här regnar det massor idag och är så grått.
  kram och ha en bra dag

  SvaraRadera
 8. Vilken skön Lördag :) Låter som en dag för mig, mys! Kram

  SvaraRadera
 9. En öppen spis är fantastiskt härligt och rogivande. :-)

  SvaraRadera
 10. Ljuvligt med hemmaspa! Man blir så lätt i hela kroppen när man är färdig och har pysslat om sig själv!
  En öppen spis har en hög mysfaktor!
  Jag önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Kram

  SvaraRadera
 11. Skönt med bad o sånt. :)
  Brukar jag med unna mig ganska ofta...

  Mmm, finns mycket garn när man kan göra diskdukar.. Man kan göra i bomull, lin, blend bamboo (vilket jag har gjort nu) mm. Har mest gjort i bomull och blend bamboo. Men har dock gjort diskskrubbisar (typ som disksvampar) i acryl, o det funkar finfint..

  SvaraRadera