lördag 15 december 2012

Julen är över / helt slut / måste blogga

Minijulen vi hade idag är över sedan ett par timmar tillbaks. Det var trevliga gäster, god mat, gott fika och nöjda julklappsöppnare. Alla var nöjda (sa dom i alla fall =)).

Men nu är jag helt slut, sov inte så många timmar (2,5) innan det var dags att gå upp igen. Städa klart, fixa det sista med maten och slå in julklapparna. Sen ringde ett par återbud. Snökaos. Dom ringde upp efter ett par minuter och sa att dom åkte tåg, det passade in. Toppen, då blev vi full styrka. Sen har det varit mycket prat och skratt under flera timmar och det tar på mina krafter (men det var det värt). Så jag sitter här i lite halvdvala.Men jag kände att jag bara måste in och blogga. Vill inte börja hoppa över det får då vet jag att det är så lätt för mig att hoppa över en gång till och en gång till, sen får jag dåligt samvete mot mig själv. Att blogga borde ingå i rehab, det är som terapi tycker jag. Så jag kör en snabbis och trots sen timme så tar jag en sömntablett för säkerhets skull. Det har hänt för att jag piggnar till och blir vaken i flera timmar.

Nu hoppas jag på en god natts sömn. Jag hoppas ni sover gott och drömmer sött. God natt.


9 kommentarer:

 1. Mors,,Ja jag satt länge och trodde det var på riktigt,innan jag började fundera på Martinas ålder,kollade,,då fattade jag att det var trickat,,Bra gjort..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Mors,,Nä Gottfrid är inte så vanligt nu för tiden,,jag hade en arbetskamrat som hette Gottfrid på -80 talet,den ende med namnet jag känt..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Morn på dej!Kul att du orkade ha vånner hos dej,det är viktigt att ha trevligt och skratta... Jag hoppas verkligen att du får hjälp av läkaren.. Ha en bra dag Morgonkram!

  SvaraRadera
 4. Godmorgon! Hoppas du sovit gott! Låter som din jul blev lyckad och bra och så fint att alla lyckades att ta sig fram trots det dåliga vädret! Vi fick stuva om här för igår gick det inte att åka till pappa så vi höll oss inne. Idag blir det pappa och sen minimarnad hos dotter Wictoria. Ha en fin tredje advent! Kramiz

  SvaraRadera
 5. Här har julen inte ens börjat än... ;-)

  SvaraRadera
 6. Kul det lät med minijul. Härligt att alla kunde komma. Men gusingen vad jag sitter här och blir sugen på julskinka.
  Snö och blåst var det här igår, samma väder idag men nu är det +grader och slaskigt som attan.
  Tack, hade så många planer på att göra massa julkort i år. Nästa år får jag väl börja på sommaren så dom hinner bli klara.
  Händer att man tar snesteg och naturligtvis så händer det när man är ute. Det känns som man ska ramla har hänt två gånger att jag fått markkänning.
  Tekakor är ljust matbröd.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Skönt att minijulen var över, inte långt kvar till riktiga julen. Kram

  SvaraRadera
 8. Va skönt att allt ordnade sig så att alla kunde komma tillslut. Den här helgen har vädret verkligen varit extremt ! Igår snöade det MASSVIS här, men nu har det töat hela dagen så det är inte alls mycket kvar tyvärr. Jag vill ju ha en VIT jul :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej o hå!
  Julen har nyss börjat!
  O
  Inte på riktigt än.Kram,Inger

  SvaraRadera