onsdag 28 november 2012

Ännu en vaken natt / fått mycket gjort här

Tredje natten på raken som jag inte kan somna. Det är ingen idé att gå och lägga sig för jag ligger bara och stirrar ut i mörkret då. Jag har gett upp för länge sedan. Jag tittar på tv, spelar spel på datorn eller som nu bloggar. Sover några timmar på morgonen.
Jag har testat sömntabletter och dom fungerade om jag tog dubbla, tog jag en tablett kunde jag vara uppe hela natten ändå. Tog jag dubbla var jag sov jag 10-13 timmar och var trött på dagen.
Jag har gått på sömnföreläsning.
Jag vet allt det där man ska göra och inte göra för att somna, men det hjälper inte.
Jag tror att jag inte klarar av att ändra mina sömnvanor själv.
Och att tänka så förstör för mig. Jag förstår att det är mina tankar jag bör ändra. Men jag är för svag för att klara det på egen hand så jag får leva med det verkar det som.

En sak som var positivt med det just inatt är att jag varit inne hos alla gamla bloggvänner som jag hittat och lämnat en kommentar. Tror jag lyckades få till kommentaren så dom ska länkas hit. Men vilket jobb det var att hitta vissa. Jag kan lägga till detektiv på mitt CV nu.

Några gamla bloggvänner som jag inte hittade är Fröken sparsmart (Fröken sparsmarts smarta spartips!), Myntdrottningen (Bloggerinnan), Vicke, Shibby, Tuta och Twiggy. Dom fyra sista har jag inga bloggnamn på. Är det någon där ute som vet om dom bloggar fortfarande?

9 kommentarer:

 1. Godmorgon! Sömnlöshet är ett stort problem! Jag somnar snabbt, nästan direkt när jag lagt mig, men vaknar okristligt tidigt och då är det kört! Så min starttid brukar vara ca 3 på morgonen fast en del påstår att det är mitt i natten...Vicke dyker upp då o då men nu har jag inte sett honom på länge...Kramiz

  SvaraRadera
 2. Men HEJ och VÄLKOMMEN tillbaka !!
  Va kul att du hittat ut i bloggvärlden igen, och ännu roligare att du letade upp mig så jag får en chans att se vad jag missat under de senaste åren !! :) KRAM

  SvaraRadera
 3. Vad jobbigt med sömnen där.. Hoppas att du skall få en rätsida på det hela. Nog minns jag dig alltid! En del bloggare av de du skrev här har slutat att blogga helt som ex myntdrottningen och Vicke. Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Morsning,,Välkommen tillbaka i bloggvärlden,,kul att du hittade tillbaka till mig..Jag kommer inte på vem du är,men kanske det klarnar framöver..
  Usch o fy,att inte få sova om natten,,hoppas du får hjälp med det,för sömnen är ju så viktig..Haé Kram.

  SvaraRadera
 5. Hej, jo jag kommer ihåg dej.
  Kul att du har börjat Blogga igen.
  Såg att du sökte efter några Bloggvänner inga som jag känner igen.
  Sömnen är inte den bästa här heller.
  Jag får inte använda några sömntabletter använder cpap och då kanske jag inte känner om jag sover hårt om det är andningsuppehåll och apparaten puffar luft till mej.
  Kram Skruttmärtha

  SvaraRadera
 6. Hej, vet du, det är jag som är Twiggy. Har valt att gå tillbaka till mitt gamla namn Patricia, så jag tror det kan vara mig som du letade efter?:)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Glömde skriva det innan att kaffekopparna fanns i en butik här i Borås som heter Presentknallen :)

  SvaraRadera
 8. Hej och välkommen tillbaka till blogg livet! =)
  Myntdrottningen har inte bloggat på evigheter, hon fanns på FB ett tag men försvann där också!
  Vicke kommer och går, just nu inte här!
  Jag ska lägga ut lite boktips om ett tag, men just nu får jag inte ut bilder!
  Roligt att du letade rätt på mig, hoppas det löser sig med sömnen på något vis!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 9. Halloj - välkommen tillbaka! Jätteroligt att du är tillbaka igen! Tråkigt att din sömn inte kommer när den ska. Hoppas det löser sig för dig!
  Bloggerinan bloggar inte mer. Det är längesedan hon gjorde det, tyvärr! Kram på dig

  SvaraRadera