onsdag 2 januari 2013

Mitt nyår / Är kär / Måste sova nu

På nyårsafton var vi två par med varsitt barnbarn. Deras barnbarn hade dock två ben. Vi åt gott och mådde bra i största allmänhet. Det var jättekul att se katten och barnet. Dom lekte tittut med varandra. Katten gick bakom soffan och kikade fram från andra sidan.Vi sa till barnet att gå dit, när barnet kika fram så gick katten till andra sidan. Om barnet inte kom efter gick katten fram längre för att synas. Men det var stört omöjligt fota dom. Det var bara en som kom med på bild, den andra han gå innan jag knäppte av. Eller också var båda med men då hade den ena ryggen mot kameran.Det gick jättebra med katten när alla raketer smällde. Det var ju kattens första nyår. Lite nervösa var vi innan. Som tur var så verkade det som att det sköts mycket mindre raketer än förut. Hoppas den trenden fortsätter.
Både jag och Stålmannen är så kära i katten. Vi vill köpa en egen (vi la ner idén om kidnappning). Men jag är inte van vid katter så jag kommer fråga er en massa frågor om katter vid ett annat tillfälle.


Nu skulle det vara himla trevligt om jag kunde sova en stund. Ha en bra arbetsdag ni som jobbar och alla vi andra får ha en bra ledig dag. God fortsättning på det nya året.


13 kommentarer:

 1. Klart att ni ska skaffa katt!
  Det skulle jag ha gjort för länge sedan. Men när två av fyra familjemedlemmar är allergiska,så är det inte så lätt :(
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Härligt att det gick så bra med katten.
  Här blev det två foton tagna bara och bägge var på våra gäster.
  Jag brukar ta foton annars men överlät det till min gubbe det kommer jag inte att göra flera gånger.
  Här blir det en städdag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej du..Ja det är en fördel att känna till kamerans finesser.Jag använder olika kameror beroende på tillfälle,,en liten kompakt ligger alltid i bilen,sen har jag ofta en långzoom kamera med mig..
  Skaffa en katt du o Gooza med..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Härligt att det gick bra. Vi hade 2 katter innan, men de har somnat in, de ar gamla och det var dags. Inga nya katter har inskaffats just för att jag tycker att det är så skönt utan. Mindre att städa ;) Kram

  SvaraRadera
 5. Katter är så himla mysiga så förstår att ni planerade att kidnappa den haha:)

  Nej där vi var och tränade så var det bara vi, lugnt och skönt med andra ord. Men jag kan tro att det är många som kommer springa på gymmen nu efter jul och nyår;)

  Stor kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Skönt att det gick bra med katten och att ni hade ett trevligt nyår! =)
  Efterrätten blev toppen, gjorde en After Eight chokladkaka, mums!
  Ska åka hemåt ikväll med tåget, rätt skönt att slippa köra hemåt.
  Ha en fin kväll!
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 7. Jag älskar katter! Skulle gärna ha en, men det funkar inte här...

  Hoppas ni hittar en egen kisse att älska och ta hand om (annars tycker jag att det där med kidnappning inte alls lät så dumt ;-) )

  SvaraRadera
 8. Om du inte kommer dig för att virka en Hjärtekatt, så kan du virka ett Syskondjur också eller så. Om man gör syskondjur så behöver det just inte vara en katt, det kan vara precis vad som helst bara dom har ett helt rött hjärta utan ärr.

  Har bara gått en kurs i Bokföring.
  Men har ett lätt program i datorn som heter Visma, för Enskild Firma..

  SvaraRadera
 9. Katter är helt underbara! Vår lille Cesare är 3,5 år nu och vårt barn...Han sover emellan oss, och finns med oss överallt.
  Idag är jag pigg igen, har sovit över tio timmar! Kramiz

  SvaraRadera
 10. Tycker det är roligt att man kan göra något som glädjer någon. Såg att det är ett Ronald macDonald sjukhus dom bygger.
  Men shit måste kolla upp hur stora kakorna blir, får ju inte vara för små tänkte om barnen skulle stoppa i munnen.
  Nosen var lite klurig att virka tyckte jag på Hjärtekatten många man ser som monterar den fel.
  Såg bara ett ställe här jag bor som sålde raketer men dom flesta har väl sina inköpsställen på större orter.
  Kände mej duktig igår efter städningen gjorde klar två tomtar, en tomtemor och en ängel som jag virkat på beställning. Dom skulle ha varit klara till julen. Men julen varar ju till påsak :-)
  Kram

  SvaraRadera
 11. Barn och djur i samspel är helt fantastiskt att se... Ha det så gott och en god fortsättning! Kram

  SvaraRadera
 12. sv: Haha ja visst var det gulliga ord. Och det roliga var ju att han uppfattat att jag hade ett halsband med eiffeltornet och att mitt mobilskal har det också. Små barn fattar mer än man tror ibland:)

  Haha, nej men vad söt du är som trodde det:) Nej det är hemmasnickrat^^ Men jag är så besviken för jag hade så mycket planer för detta och så glömde jag helt bort det. Illa planerat där.

  Kramar

  SvaraRadera
 13. Gusingen vad det lät mysigt med katten.
  Har en kompis som har två norska skogskatter den ena är så busig och nyfiken på allt, en gång hade jag stickning med mig dit men katten kröp in i kassen till garnerna när han lessna på det så börja han bita på garnet. Jag slutade sticka för den ville busa.
  Den saken jag fick av Arla är bra. Första gången vred jag mycket men det är inte mycket som behövs för att det ska öppnas.
  Nu har jag gjort sakerna klara ska fota dom och lägga ut på min Blogg.
  Kram

  SvaraRadera